Tuesday, 10 May 2016

Mengapa saya memilih Shaklee??

1) Modal yang kecil. keahlian seumur hidup hanyalah RM 90.10. Jika buat pembelian sebanyak RM 700 tiada modal kerana akan mendapat keahlian secara percuma malahan akan dapat 5% bonus tunai.

2) Boleh menjana pulangan yang lumayan dengan tidak perlu melibatkan kos seperti upah pekerja.

3) Shaklee terdapat dalam banyak negara.Oleh sebab itu saya boleh melihat peluang bisnes di negara lain.

4) Bisnes boleh diwariskan kepada anak cucu.

5) Peluang untuk menjana pendapatan pasif di masa hadapan secara tidak langusng menjamin hari tua dan persaraan.

6)Terdapat jurulatih yang berpengalaman dan sentiasa memberi latihan serta tunjuk ajar.

7)Peluang untuk melancong ke luar negara bertaraf 5 bintang yang akan ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.

8) Produk yang sentiasa mendapat sambutan sejak dari tahun 1956 kerana sifatnya yang selamat, berkesan dan mesra alam.

9)Syarikat Shaklee yang cukup kukuh dan stabil sejak tahun 1956.


Adakah anda juga ingin seperti saya??
Saya sedang  membina kerjaya untuk kebebasan kewangan serta kehiduoan yang sihat dan makmur.

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi May 0135781982

Tuesday, 8 September 2015

Testimoni Set Sendi Shaklee

Pada bulan Mac 2013 saya telah mendapat suatu kesakitan yang teramat sangat pada kedua-dua belah lutut saya.Kesakitan yang telah membuat saya terfikir bahawa tidak akan dapat berjalan seumur hidup.Ketakutan itu membayangi saya setiap hari dan mengambil keputusan untuk mendapatkan rawatan dari doktor pakar.Walaubagaimanapun ubat dan rawatn itu tidak menunjukkan tanda-tanda kepada penyembuhan.Akhirnya saya mengambil keputusan untuk meninggalkan ubat yang disarankan oleh doktor dan mula mengambil ketiga tiga produk set sendi iaitu Omega Guard, Ostematrix dan Advanced Joint Health Tablet. Saya mengambil dengan penuh disiplin kerana hendak sembuh.Akhirnya setelah sebulan amalkan set sendi saya dapat berjalan seperti biasa.

Saya rasa amat bersyukur kerana menemui Shaklee. Saya ingin terus berkongsi kebaikan produk ini kerana saya tahu ramai yang mengalami sakit lutut dan sakit sendi.

Cara pengambilan set sendi:
1. Omega Guard - ambil sebiji tengah hari dan sebiji malam selepas makan.
2. Ostematrix - ambil 2 biji tengah hari dan 2 biji malam
3. Advanced Joint Health Tablet - ambil sebiji tengah hari dan sebiji malam selepas makan.

Tuesday, 17 February 2015


Pengamalan mengambil suplemen bersifat antioksidan boleh membantu kita terhindar dari panyakit kanser. Walaubagaimanapun pengambilan haruslah secara konsisten dan teratur.Selain itu, amalkan gaya hidup sihat....bersenam sekurang -kurangnya 30 minit sehari.Tidak merokok dan kurangkan makan frozen food seperti sosej etc.Ingatlah mencegah lebih baik dari mengubati.

Jom sembang sihat..
SMS/WHATSAPP Mayy @ 013-5781982





Antioksidan

ANTIOKSIDAN MAMPU MENJAUHKAN KANSER!!!
Kanser adalah nama umum yg diberikan kepada  200 jenis penyakit yang  terjadi akibat pertumbuhan dan penularan sel sel yang tidak normal dalam badan manusia. Sel kanser ini boleh menular ke semua organ tubuh manusia dan merosakkan fungsi normal organ dalam badan. Sekiranya tidak di kawal ia akan membawa kemudaratan pada tubuh badan dan boleh membawa maut.
Radikal bebas yang aktif didalam sel dan akhirnya merosakkan bahan genetik dan DNA, molekul lemak dan protein.
Kesan daripada kerosakkan ini akan menyebabkan kesan penuaan pada kulit,penyakit degenaratif yang kronik dan juga kanser.
Apakah itu antioksidan???Antioksidan adalah sekumpulan bahan yg dihasilkan oleh tubuh dan juga sumber makanan utk melindungi sel tubuh daripada serangan radikal bebas. Ia bertindak secara jaringan (network) didalam tubuh manusia utk mengekalkan kesihatan dan mencegah penyakit sepanjang hayat kita. Ia akan menghalang proses pengoksidaan dan akan menelan radikal bebas, menjadikannya tidak aktif.
Bagaimanakah kita boleh mencegah serangan radikal bebas ini??
Menurut kajian hanya antioksidan yang mampu mencegah  kejadian kanser.
Mencegah lebih baik dari mengubati.Amalkan supplement yang bersifat antioksidan.Pengamalan mengambil supplement haruslah konsisten dan memerlukan displin dan komitmen.Komitment untuk kesihatan tubuh badan adalah keutamaan jika kita benar-benar saying tubuh kita.
Untuk info lanjut sila hubungi
Contact: SMS/WHATSAPP 013-5781982
                Fb:Mayy Fox
                Email: mangoskin822000@yahoo.com.sg
               



Monday, 19 January 2015

Granny Smith Green Apple

Aple ni wajib ada dalam fridge may. Sedihnya bila dengar dicemari bacteria.Apple Granny Smith yang baru beli sabtu lepas ni nampak gayanya Kena masuk tong sampah.. Huhu. Green apple sangat bagus untuk detox. Hrmmm makanan kita seharian terdedah sangat2 kepada pencemaran bakteria dan Bahan kimia. Khabarnya apple ini diketahui telah tercemar oleh oleh bacteria Dan boleh menyebabkan listeriosis. Macam mana nak detox ni?? Takut nak makan green apple. Tadi semasa driving dj radio mengingatkan supaya hindar apple buat masa ni. Dia juga nasihatkan supaya ambil suplement untuk alternative terbaik detox. May bersyukur Ada Suplement Shaklee untuk detox. Makan Shaklee tak payah risau tentang keselamatan. Sentiasa selamat sebab Lebih daripada 100000 Ujian kawasan Kualiti dilakukan , pengesahan Bahan botani daripada pihak ketiga, 350 Ujian pencemaran dikendalikan Bagi setiap Raman botani baru & 100% Kepuasan terjamin.adakah suplement yang anda makan dijamin selamat???anda Berhak tahu!!!

Saturday, 13 December 2014

Nak tau kenapa saya sangat sayang Vita C Plus ini???Jom baca cerita saya...sebelum mengamalkan Vita C ini saya merupakan seorang yang sangat mudah kena virus flu, demam, sakit tekak dan batuk.Selalu sangat pergi klinik dan minta MC kerana betul-betul tiada suara dan tak larat kerja.Sehingga saya rasa malu pada kawan-kawan sekerja sebab selalu MC.Tapi semenjak amalkan Vita C ini setelah hampir setahun lebih saya rasa sangat mujarab untuk hindarkan diri daripada penyakit demam dan flu ini.Saya tidak lagi menjadi pesakit yang selalu jumpa doktor,rasanya jimat juga sebab tak perlu ke klinik kerana kena bayar tu...tak free ye..2- 3 kali jumpa doktor pun banyak juga kosnya.Amik sebotol Vita C lebih jimat belanja kerana sebotol boleh tahan 6 bulan.hrmmm...kulit juga semakin cerah dan sihat bermaya..kusam-kusam takder dah...jom amal Vita C Plus..sangat berbaloi!!Paling penting badan lebih sihat.

Thursday, 11 December 2014

Energizing Soy Protein

NON GMO  Soy Protein telah banyak membantu saya.yelahhhh,,,,sebelum mengamalkan ESP saya selalu kena gastrik. Bila dah gastrik sehingga tak boleh bangun dan berjalan, kalau berjalan kena tekan perut dan terbongkok bongkok.nak drive pun tak larat. Tapi semenjak mengamal ESP ini memang tidak lagi seperti dulu...sangat2 teruja dengan khasiat ESP ini. so saya rasa benda ni perlu sangat untuk dikongsi kat page ni..soya semulajadi yang sedap dan bagus juga untuk kulit.harus cuba tau.....yum..yummy....